...ei ole saari Välimerellä, vaan jotain erittäinkin makoisaa purtavaa - ainakin tässä yhteydessä. Tästä naposteltavasta kaikki glooriat ja kiitokset Suomi-Brasilia kokille
En tiedä kuinka Suomi-Brasilia kokki oli oman annoksensa valmistanut, mutta katsoin kuvasta mallia ja väsäilin iltapalan sen perusteella ja Cheddar-dippijauhepussin ohjeen mukaan. Oli aivan loistava (kevyt...?) iltapala, eikä edes kovin hintava.

469335.jpg

Nachot
pussi kaupan halvimpia chilillä maustettuja nachoja
1prk tomaattimurskaa
1 keltainen sipuli
3-6 kynttä valkosipulia
chilijauhetta
paprikajauhetta
rouhittua mustapippuria
kaupan valmista Cheddar-dippijauhetta

Laita nachoja uunin kestävään astiaan. Valmista salsakastike. Tomaattimurska kulhoon. Hienonna sipuli ja valkosipuli tomaattimurskan sekaan. Lisää mausteet ja sekoita. Valmista Cheddarkastike. Tuon ohje oli seuraavanlainen. Sekoita jauhe 2dl maitoa, kiehauta koko ajan sekoittaen.
Lisää salsakastike nachojen päälle ja päälle Cheddarkuorrutus. Kuumenna koko komeus uunissa 120 asteessa n.10min. Nautitaan hyvällä omalla tunnolla ja oluella höystettynä. Rouva käytti makunautintoon punaviiniä - eikä sekään huono vaihtoehto ole!

Tequila!!!