693965.jpg
"Tutti Di Mare". Kuva otettu kännykkäkameralla, joten laatu ei kovin hyvä.

Tein tässä taannoin pannupizzaa itselleni periaatteella "mitähän kaapista löytyy". Pakastimesta löytyi katkarapuja ja kaapista tölkki tonnikalaa, onkeeni tarttui myös ohuen ohutta palvikinkkua sekä keltasipulia (joten tästä tuo mukaeltu pizzan nimi...). Laitoin hakuun pannupizzaohjeen ja sellainen löytyi Katariinan keittiöstä. Pohjan ohje on siis sieltä.

Lisäsin taikinaan hieman oliiviöljyä, joten vehnäjauhoakin meni hieman enemmän. Juustona käytin kaupan halvinta kermajuustoa, jota meillä on arkikäytössä. Raastoin paksun kerroksen juustoa suoraan pohjan kastikkeen päälle. Päällimmäiseksi täytteet. Juusto oli mukavan venyvää...

Kastike:
puoli tölkkiä tomaattimurskaa
1 rkl tomaattipyrettä
1 rkl hunajaa
rouhittua mustapippuria
3 valkosipulin kynttä murskattuna
tuoretta basilikaa
oreganoa
oliiviöljyä

Kaada tomaattimurska kattilaan ja lisää muut ainesosat joukkoon. Tuore basilika vasta vähän ennen pizzan päälle levittämistä. Anna kiehua hiljalleen kasaan noin tunnin verran.