Wohoo!!! 10 000 rikki!!!

Kiitosta ja Glooriaa kaikille visiteeraajille - ilmeisesti täällä on käynyt muitakin kuin sukulaisia ja kavereita... ;o)

Laulu- ja solistiyhtye Viikatteen keulamiehen sanoin: "Parhautta teille Ystävät!"

Kymppitonnin rimanylityksen kunniaksi rasvaista, mutta aina niin hyvää verisuonia kutittelevaa ruokapostausta. Eli alkupalaksi Kyproslaista Halloumi -juustoa ja allaolevassa postauksessa mennään perinteisellä pihvi-aurajuusto-kermalinjalla. Bon Áppetit - kuten tavataan...

987148.jpg
Kuvat otettu kännykkäkameralla, joten värit eivät ole parhaimmillaan.

Halloumia avokado -salaatin kera (2 hlölle)

1pkt Halloum -juustoa (muistaaksen joku 200g paketti)
n.8kpl luumutomaatteja
1 avokado
1 ruukku villirucolaa
hasselpähkinärouhetta
oliiviöljyä

Siivuta tomaatit. Halkaise avocado ja poista siemen lyömällä terävä veitsi siihen ja vedä samalla hieman kääntäen siemen pois - kypsästä avokadosta sen tulisi lähteä helposti. Työnnä iso ruokalusikka avokadon kuoren ja "lihan" väliin ja pyöräytä hedelmän lihan pois. Siivuta avokadon puolikkaat - voit valella hieman sitruunamehua avokadosiivujen päälle, jotteivät tummu. Asettele rucolaa lautaselle, päälle tomaattisiivut ja avocadosiivut, ripottele pinnalle hasselpähkinärouhetta. Siivuta halloumi neljäksi pihviksi. Paista oliiviöljyssä kuumalla pannulla pinnaltaan kullanruskeaksi. Asettele lautaselle ja tarjoile välittömästi kuumana.