kanan paistosuikaleita
öljyä
valkosipulia
1-2 keltaista sipulia
1 pss pakaste wokkivihanneksia
3dl tummaa riisiä
7dl vettä
currya
mustapippuria
paprikajauhetta
tomaattipyrettä
kanafondia/kanaliemikuutio
Paista kanat wokkipannussa runsaassa öljyssä ja lisää hieman tomaattipyrettä. Heitä riisit joukkoon ja currya maun mukaan - paista riisiä kana-mausteseoksessa hetki. Lisää suikaloitu sipuli ja valkosipuli sekä loput mausteet. Mitä aiemmin lisäät curryn, sitä tujumpaa ruuasta tulee. Lisää 7dl vettä ja jätä kiehuman hiljaisella lämmöllä kannen alle. Sekoita välillä. Lorauta joukkoon hieman kanafondia - sen asemasta voi käyttää myös kanaliemikuutiota. Itse lisäsin wokkivihannekset jo ennen kuin olin lisännyt veden, joten ne olivat pehmeitä. Ovat rapeampia, kun ne lisää vasta juuri ennen kuin riisit ovat kypsiä. Ilmeisesti riittää, kun ne sulavat ja ovat n.10 min pannulla. Sunnuntain kunniaksi hieman valkkaria ruualla. Jälkkäriksi syötiin vaimon tekemää mustikkapiirakkaa uunituoreena KERMAjäätelön kera!
Avot!
Kommentit