Kesäinen Juhlamenu 30.6.2007
Aperitiivi
Ruohoisa tomaattisalaatti
Rosmariini-hunajapaistetut kirsikkatomaatit
Pekonikääreessä friteerattuja etanoita
valkosipulivaahdon kera
Naudan ulkofile aura-persiljatäytteellä
Peruna-sieni-yrttiterriini
Punaviinikastike
Crème brûlée – vaniljapaahtovanukas
Kahvi
Konjakki/Kermalikööri
Vadelmakakku
Suklaatryffelit
Viinit
Alsace One (alkuruoka)
Casillero del Diablo (pääruoka)
J.P. Chenet Blanc de Blancs (jälkiruoka)
p.s. pahoittelen tekstin ulkoasua, jostain syystä wordista kopioitu teksti muuntuu eri kokoiseksi ja en saa sitä vuodatuksessa muokattua.
Ohjeet ruokiin löytyvät:
Alkupalat:
Ruohoisa tomaattisalaatti Skärgårdssmak Tapas s.18
Rosmariini-hunajapaistetut tomaatit Skärgårdssmak Tapas s.90
Pekonkääreesä friteerattuja etanoita valkosipulivaahdon kera Skärgårdssmak Tapas s.82
Pääruoka:
Naudan ulkofile aura-persiljatäytteellä omasta päästä (viilto fileeseen, täytteet sisään, narulla kiinni. pinta ruskeaksi pannulla, uuniin muhimaan (175C))
Peruna-sieni-yrttiterriini Bon Appétit Parhaita ohjeita s.32
Punaviinikastike Valion Juusto&Viini s.130
Jälkiruoka:
Crème brûlée Bon Appetit Parhaita ohjeita s.95
Suklaatryffelit Skärgårdssmak Tapas s.22
Vadelmakakku oli siskoni loihtimaa, joten ohjetta en tiedä. Skärgårdsmak Tapas on uusin keittokirjahankintani, joten - ylläri - sieltä muutama ohje tuli otettua...
Kommentit