Päästiin käymään sienessä ja vakiopaikalta löytyikin suppilovahveroita. Niistä nopea ja helppotekoinen kastike viikonlopun ruoaksi. Suppilovahverot vaativat vahvaa makua seuraksensa, joten pakkasesta otettiin valmista kylmäsavupororouhetta (löytyy ainakin Rovaniemeltä Lapin Lihan teurastamo-myymälästä) suppisten kaveriksi. Sienimäinen kastike syötiin - ylläri, ylläri - sienitäytteisten tuoreraviolien kera. Itselläni ruokajuomana tuhti olut Saku Tume, rouvalla makoisan marjainen Chileläinen punaviini Santa Ines.

912590.jpg

Suppilovahvero-savuporokastike & ravioleja

n.200g suppilovahveroita
n.150g kylmäsavupororouhetta
3 kynttä valkosipulia
1 keltasipuli
1/2 nippua persiljaa
Rouhittua mustapippuria
Öljyä
4 dl Rainbow´n 7% Ruoka -kasvisrasvasekoitetta (kermakin käy...)

Sienitäytteisiä tuorepastaravioleja

Lämmitä öljy pannulla. Lisää murskattu valkosipuli ja silputtu keltasipuli. Kuullota hetki. Pieni hieman suppilovahveroita (on mukavampi syödä). Lisää suppilovahverot ja savupororouhe joukkoon. Anna paistua hetki. Rouhi mustapippuria joukkoon. Suolaa ei tarvitse, savupororouhe on melko suolaista. Lisää kerma ja persilja. Anna kiehua hiljalleen kannen alla vähän aikaa. Keita tuorepastaraviolit pakkauksen ohjeen mukaan - yleensä keittoaika pari minuuttia. Tarjoile heti, kun raviolit on kypsiä.