891801.jpg

Tomaatti-mozzarellapatongit

Esipaistettuja patonkeja
Tomaattia
Mozzarellaa palana
Tuoretta basilikaa
Oliiviöljyä
Valkosipulia

Valmista valkosipuliöljy tekeentymään. Murskaa maun mukaan valkosipulia noin desiin oliiviöljyä. Viipaloi esipaistetut patongit ennen uuniin laittoa ja paista niitä niin, että ne saavat hieman väriä ja rapean pinnan. Ota uunista pois ja valele valkosipuliöljyä pintaan.
Laita patogin päälle tomaattiviipale ja yksi basilikan lehti. Päällimmäiseksi viipaloitu mozzarellapala. Laita patongit vielä hetkeksi uuniin, niin että mozzarella sulaa hieman patonkien päälle. Itselläni oli hieman liian kauan ja osa juustoista oli sulanut pellille. Pari minuuttia riittää. Uuni taisi olla 200C.

Todella hyvää naposteltavaa illanistujaisiin tai vaikkapa alkupalana!