Kaalikeittodieetin viimeinen päivä oli siis eilen, kuten kirjoitinkin kommentteihin. Ajattelin kuitenkin laittaa fiiliksiä tarkemmin nyt kun on mennyt tasan viikko siitä, kun aloitin.

Ensinnäkin - tasan kolme kiloa lähti! Ei huonosti, mutta luulin sen ainaisen nälän aiheuttavan suurempaakin painonlaskua. Ihmekaalikeittoa meni rapiat 16 litraa! Eli aina kun nälkä "yllätti" - keittoa naamaan, lisäksi näitä päiväkohtaisia ruoka-aineita, joita sai syödä. Kieltämättä eilen illalla viimeistä keittolautasta syödessä ajattelin, että on kai sitä muitakin keinoja rääkätä itseään. Dieetti kuitenkin poistaa enimmäkseen nestettä ja "oikea" painon pudotus edellyttää muutakin. No, sitä muutakin - mm. liikuntaa - on tullut kyllä harrastettua.

Tänään on ollutkin sitten yhtä juhlaa, kun sai syödä aamupalaksi leipää. Dieetin päätöksen kunniaksi tein kiinalaista ruokaa, jota melko suurella ruokahalulla tuli syötyä... Tästä sessiosta postailen myöhemmin, kunhan saan summittaiset ruoka-ainemäärät pähkäiltyä kirjalliseen muotoon.

P.S. Vahvaa kahvia en jättänyt väliin koko viikkona - oli se sitten sallittua tai ei. Toimipahan ainakin diureettina, jos ei muuta...