Viime viikolla tuli tv:stä hieno kiinalainen elokuva nimeltä Syö, juo, mies, nainen. Sen innoittamana täytyi saada kiinalaista ruokaa. Joten sunnuntaina kaalikeittodieeti päätyttyä tein kiinalaista ruokaa aimo satsin...
Tässä satoa:

966477.jpg

Höyrytetyt valkosipuliparsakaalit

Pakaste/Tuoretta parsakaalia
3-5 valkosipulin kynttä
Öljyä

Paloittele parsa mukaviksi suupaloiksi ja siivuta valkosipulia makusi mukaan. Keitä kattilassa hieman vettä. Laita parsat ja valkosipulisiivut lävikössä kattilaan ja laita kansi päälle. Tietysti höyrykattila ajaa saman asian, jos sellainen löytyy. Itse käytin pakasteparsaa, koska sitä oli valmiina pakkasessa. Höyrytysaikaa en katsonu kellosta, muta parsa on valmista, kun se on vielä hieman rapsakka ja siinä maistuu valkosipuli. Tarjolle laittaessa lorauta hieman öljyä päälle.