Pidettiin leffailtaa ja ei leffaa ilman pizzaa ja karkkia, joten...
Samalla pohjan ohjeella kuin edelliselläkin kerralla, eli Katariinan keitiöstä. Lisäsin jälleen taikinaan oliiviöljyä. Kastikekin kutakuinkin sama kuin edellisellä kerralla, mutta lisäsin lorauksen punaviiniä kastikkeeseen. Tarkistin myös viinin (Graffigna Malbec) kuntoa pitkin pizzan valmistusta...
Reunat on usein aika tylsää syötävää, joten päätin kokeilla laittaa juustoraasteen kastikkeen päälle siten, että laitoin juustoraastetta merelliseen pizzaan aivan reunoja myöten ja käänsin hieman reunoja juuston päälle. Kana-aurapizzan reunaan painelin auramurua ja käänsin jälleen reunan auramurujen päälle. Reunojen juustotaskut onnistui hyvin ja kerrankin reunat maistuivat sellaisenaan!
Samalla pohjan ohjeella kuin edelliselläkin kerralla, eli Katariinan keitiöstä. Lisäsin jälleen taikinaan oliiviöljyä. Kastikekin kutakuinkin sama kuin edellisellä kerralla, mutta lisäsin lorauksen punaviiniä kastikkeeseen. Tarkistin myös viinin (Graffigna Malbec) kuntoa pitkin pizzan valmistusta...
Frutti Di Mare Pannupizza Kana-Aura Pannupizza
Tonnikala Kana
Katkarapu Persikka
Simpukka Paprika
Paprika Aura
Feta Sipuli
Sipuli Punaleima emmental raasteena
Punaleima emmental raasteena
Tonnikala Kana
Katkarapu Persikka
Simpukka Paprika
Paprika Aura
Feta Sipuli
Sipuli Punaleima emmental raasteena
Punaleima emmental raasteena
Reunat on usein aika tylsää syötävää, joten päätin kokeilla laittaa juustoraasteen kastikkeen päälle siten, että laitoin juustoraastetta merelliseen pizzaan aivan reunoja myöten ja käänsin hieman reunoja juuston päälle. Kana-aurapizzan reunaan painelin auramurua ja käänsin jälleen reunan auramurujen päälle. Reunojen juustotaskut onnistui hyvin ja kerrankin reunat maistuivat sellaisenaan!
Kommentit